Wednesday, 10 August 2011

tudung heliza helmi amazing!!

sebenarnya dah lama dah maz simpan cita-cita nak beli tudung macam heliza helmi nih..labuh..menutup apa yang perlu ditutup sopan lagi..maz pun simpan la duit sikit-sikit..ingat kalau paling mahal pun rm50 ringgit la..tapi bila tengok harga dia yang agak mahal..xjadi nak beli..sebab tade budget :( tapelah~~student kan? harap-harap nanti heliza helmi turunkan lah harga yg lebih berpatutan :)
ni antara tudung-tudung heliza helmi :)

 warna yang heliza helmi tawarkan pun..ok :) tidak terlalu cerah.. :)
 gaya ni simple, ok xpakai pin langsung.so xpayah la risau kalau pin tudung hilang :)
 ada getah kat tudung nih, lain dari lain..cantik dipakai :)
 tudung ni sangat praktikal...sebab boleh jadi telekung...jadi kira saving ruangan beg la..kalau nak travel mane-mane... :) dan kain dia lembut...cotton wool :)


ada yang tanya kat mane nak beli inner neck? dan selepas maz kaji-kaji..ni link untuk inner neck yang selesa dan lawa :) rm 40 ringgit xsilap ...inner lawaa


semua picture ni maz ambil dari facebook heliza... kalau nak tengok lagi banyak tudung..ni link dia bagi sesiapa yang belum tekan like lagi :) heliza helmi facebook

student macam saya ni mmg xmampu nak beli~~ tapi cukup terliur tengok tudung ni...tapi ingat betulkan niat :) bertudung untuk menutup aurat :)

ni je gaya yang saya tau buat...
simple....


wassalam..selamat berpuasa :)

5 comments:

  1. heee ade xwebsite dia? nk tgk la

    ReplyDelete
  2. Salam...saya ada jual tudung heliza helmi with tutorial...jemput singgah ye..insyaAllah haga berpatutan

    https://www.facebook.com/ProperHijabCollections

    ReplyDelete