Wednesday, 27 July 2011

LELAKI PEMBERSIH IDAMAN WANITA :p

saya terpanggil untuk ketengahkan isu lelaki pembersih ni, setelah saya menonton drama korea personal taste yang dibintangi oleh son yejin dan lee min ho.. dalam filem ni lee min ho memegang watak sebagai jeun ji hoo iaitu lelaki yang sangat mementingkan kebersihan dan kekemasan.

.




apa macam? hensem x?? hensem xhensem xpenting..tapi mamat ni memang giler pembersih dalam drama tu manakala perempuan ni pulak pengotor dan xpandai kemas.. dalam cerita tu kira lelaki ni yang guide dak perempuan tu untuk jadi lebih kewanitaan.
sejak tengok filem ni saya agak tercabar sedikit sebab jumpa dengan lelaki pembersih giler.
ini memjadi inspirasi kepada saya untuk menjadi perempuan yan lebih kemas dan lebih pembersih hehe :) 
selamat menonton :)

No comments:

Post a Comment